Vulkanizer Batajnica 062/403 414 šlep služba Nova Pazova Novi Banovci Ugrinovci

„ACA 2018 TOP“

Batajnica; Majke Jugovića 7 (kod banke INTESA)  www.slep-sluzba-batajnica.co.rs
Telefon: 062/403 414   FB stranica

Vulkanizer Batajnica – Najpovoljnije cene – ACA 2018 TOP
Dobrodošli u našu radnju Vulkanizer Batajnica ACA 2018 TOP, gde briga o vašim gumama i bezbednosti na putevima dolazi na prvo mesto!

Zašto smo najbolji izbor za vaše vozilo
Bilo da vam je potrebna zamena gume, balansiranje ili hitna popravka, mi smo tu da pružimo vrhunsku uslugu i osiguramo da vaše vozilo uvek bude u najboljem stanju.

Šta nudimo u našoj Vulkanizer Batajnica?
Iskustvo i profesionalnost
Naš tim sastoji se od iskusnih vulkanizera koji su stručnjaci u svom poslu. Sa godinama iskustva i velikim brojem zadovoljnih klijenata, Vulkanizer Batajnica vam garantuje kvalitetnu i brzu uslugu.

Moderni alati i tehnologije
Koristimo najsavremenije alate i tehnologije kako bismo osigurali da sve popravke i zamene budu obavljene precizno i efikasno. Naša oprema omogućava brzo otkrivanje problema i njihovo rešavanje na najbolji mogući način.

Brza i efikasna usluga
Razumemo koliko je važno da se vratite na put što je pre moguće. Zbog toga se trudimo da sve popravke i zamene obavimo brzo, ali bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Naše vulkanizerske usluge
Zamena guma
Bilo da je vreme za sezonsku zamenu auto pneumatika ili vam je potrebna nova zbog oštećenja, kod nas ćete pronaći širok asortiman kvalitetnih guma za sve tipove vozila. Naše osoblje će vam pomoći da izaberete prave gume koje odgovaraju vašem vozilu i stilu vožnje.

Balansiranje guma
Balansiranje je ključno za sigurnu i udobnu vožnju. Nepravilno balansirane gume mogu dovesti do vibracija i neujednačenog habanja. Naši stručnjaci će brzo i efikasno balansirati vaše pneumatike kako biste izbegli ove probleme.

Popravka probušenih guma
Probušena guma ne mora značiti kraj za vašu vožnju. Naša radnja nudi brzu i pouzdanu popravku probušenih guma uz korišćenje najsavremenijih metoda, kao što su vulkanizacija i zakrpe.

Provera i održavanje
Redovno održavanje guma može sprečiti mnoge probleme. Naša usluga provere uključuje proveru pritiska u gumama, vizuelnu inspekciju habanja i otkrivanje potencijalnih oštećenja. Neši vulkanizeri vam savetuju o najboljem načinu održavanja guma kako biste produžili njihov vek trajanja.

Vulkanizer Batajnica i kontakt
Pozivamo vas da nas posetite i uverite se zašto smo najbolji vulkanizeri u Batajnici.

Naša adresa je Majke Jugovića 7, u blizini Majora Zorana Radosavljevića

Batajnica, a za sve dodatne informacije ili zakazivanje termina možete napraviti kontakt pozivom na 062/403-414 ili zatražite informacije putem e-maila na acagaric2018@gmail.com.

Zaključak
Ne dozvolite da vas problemi sa gumama iznenade. Posetite nas i osigurajte sebi mirnu i sigurnu vožnju. Vulkanizer Batajnica Aca 2018 TOP je vaš pouzdan partner na putu. Čekamo vas!

 

ŠLEP SLUŽBA i autopomoć 24h, 7 dana u nedelji

GUME I FELNE:
* zamena guma
* lasersko balansiranje
* hotel za gume
* prodaja guma

MICHELIN   BFGOODRICH   TIGAR   KLEBER   CONTINENTAL   SAVA
…za sve vrste vozila i traktora

AKUMULATORI:
* ovlašćeni servis
* zamena staro za novo…

ULJA I MAZIVA:
* mineralna
* sintetička
* polusintetička

Radkapne, patosnice…