Optika „DrOptik“ optičarska radnja A blok 70 70a 65 West Belvil Piramida

Blok 70; Jurija Gagarina 29, lokal 4
Telefon: 060/1 760 761

Žarkovo; Vodovodska 25;
www.droptik.rs     Instagram      FB stranica    prodavnica
Telefon: 011/236 26 49; 060/1 760 760

Naš cilj je oduvek bio da obezbedimo najviše standarde nege za Vaše oči, koristeći najnoviju opremu dok nabavljamo najlepše okvire dostupne na našem tržištu…

DIOPTRIJSKI PREGLEDI

Zdravlje Vaših očiju je nama na prvom mestu. Pravovremeno otkrivanje problema i redovna kontrola je ključna u održavanju zdravog oka. Naš savet Vam je da redovno radite kontrole Vaše dioptrije za naočare i za kontaktna sočiva. Radimo isključivo po donetom receptu.

KONTAKTNA SOČIVA

Kontaktna sočiva su za pacijente često najprihvatljivije rešenje za korigovanje dioptrije. Nove tehnologije sočiva omogućavaju dobar kvalitet vida i na daljinu i na blizinu. Kod nas ih možete poručiti preko online prodavnice.

UGRADNJA NAOČARA

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji za obradu i ugradnju stakala, u prilici smo da vam u najkraćem mogućem roku izađemo u susret i izradimo naočare po Vašoj potrebi i meri. Takodje radimo i uslužne ugradnje za druge optičarske radnje.

Dioptrijske naočare…

Kada ste u potrazi za naočarima koje Vam savršeno odgovaraju, tu mnogo pomaže određivanje oblika lica.Pružamo opuštajuće okruženje sa ljubaznim kvalifikovanim osobljem koje će vam pomoći da donesete važnu odluku o tome kako izgledati i osećati se dobro u novoizabranom paru naočara.

Sunčane naočare…

Naši okviri dolaze u različitim stilovima i materijalima u rasponu od klasičnih do modno-vintage, svi napravljeni od plastike — kao i ručno rađeni okviri ograničene proizvodnje. Redovno se sastajemo sa dizajnerima i proizvođačima kako bismo osigurali da naši kupci dobijaju okvire kvaliteta i vrednosti